مزایا و معایب زندگی مجردی | چگونه از مجردی در بیاییم
مزایا و معایب زندگی مجردی
برای خرید انواع کارت تاروت رایدر وایت درجه یک سریع و ثبت سفارش با شماره 09124506359- 09916833373 تماس بگیرید
سختی های زندگی مجردی
در ایران حدود 35 درصد مردان مجرد هستند و این آمار نسبتا بالایی است.
در دین اسلام، به همان اندازه که ازدواج و تشکیل خانواده مورد احترام است و ارزش بالایی دارد، در مقابل فرد مجرد بسیار مورد نکوهش قرار می گیرد. البته فردی که شرایط ازدواج را داشته باشد ولی ازدواج نکند.
فال شمع آنلاین
اما در سال های اخیر و با توجه به شرایط اقتصادی، سن ازدواج در ایران بسیار بالا رفته به دلیل این که شرایط ازدواج برای جوانان اصلا فراهم نیست. میانگین سن ازدواج در ایران، نزدیک به 30 سال است.
هیچ نگرانی ندارید
معمولا افرادی که در رابطه هستند، دائما در ترس از دست دادن همسرشان هستند. آن ها هر کاری می کنند تا همسرشان از دست آن ها راضی باشد، هر کاری! پس یک فرد مجرد ترس از دست دادن نیز ندارد.
آموزش فال تاروت از صفر تا صد (مقدماتی و پیشرفته)
شما یاد میگیرید که چگونه مستقل باشید
اگر کسی نباشد که در حل مشکلات روزانه به شما کمک نکند، باعث می شود تا خودتان به فکر حل مشکلتان باشید.
این کار ممکن است در ابتدا سخت و چالش برانگیز باشد ولی در دراز مدت به نفع شما خواهد بود زیرا اگر بتوانید از پس مشکلات خود بر بیایید، به یک فرد مستقل تبدیل می شوید.
هر چقدر می خواهید با دوستان و افراد مختلف رفت و آمد کنید
وقتی که مجرد هستید، میتوانید با دوستان تا هر وقت که دوست داشتید خوش بگذرانید بدون این که کسی دائما به شما زنگ بزند و به شما شک کند!
در زندگی مجردی باشید، می توانید تا هر زمان که دوست داشته باشید، با دوستان خود بمانید
این که کسی نباشد که تفریحتان را خراب کند، یکی از بهترین آرزو های هر کسی است. پس اگر مجرد هستید، تا وقتی که وارد رابطه ای نشده اید از این نکته نهایت استفاده را ببرید.
قوانین را خودتان تعیین می کنید
وقتی فردی ازدواج می کند، مانند یک کودک با او برخورد می شود. برای او قوانین جدیدی تعریف می شود و آزادی از او گرفته می شود.
پس مجرد بمانی تا قوانین را خودتان تعیین کنید.
هر وقت خواستید بیرون بروید، هر وقت می خواهید بر گردید و..
رابطه شما، کانون زندگی شما نیست
همان طور که پیش تر نیز گفتیم افرادی که در رابطه هستند، ترس از دست دادن رابطه را دارند زیرا آن ها رابطه را کانون زندگی خود قرار داده اند و به همین دلیل از بین رفتن رابطه برای آن ها بسیار ترسناک است.
پس مجرد باشید تا زندگی شما تحت تاثیر رابطه نباشد و رسیدن اهداف راحت تر شود.
ممکن است رابطه ها شکست بخورند
رابطه ها همیشه سالم و پایدار نیستند و گاهی ممکن است خراب شوند. وقتی رابطه ای برهم بخورد، بر دو طرف رابطه فشار زیادی وارد می شود و این فشار باعث سر خوردگی هر دو طرف و کمی ناراحتی و یا حتی افسردگی می شود و به همین دلیل از اهداف خود عقب می مانند و وقت با ارزش را نیز از دست می دهند.
شما آزادی بیشتری دارید
وقتی که تنها باشید، می توانید هر کاری را که دوست دارید انجام دهید. اما وقتی وارد رابطه ای می شوید، شما باید با همسرتان در مورد هر کاری که می خواهید انجام دهید مشورت کنید زیرا علایق و منافع شما با همسرتان یکی نیست!
افراد در زندگی مجردی، آزادی بیشتری دارند
یاد می گیرید که چگونه با ناامیدی کنار بیایید
گاهی اوقات، افراد مجرد ناامید می شوند زیرا احساس می کنند که در کنار خود یک همراه و هم دل نیاز دارند.
اما اگر بتوانی با این ناامیدی ها کنار بیایید، یاد می گیرید که با ناامیدی های دیگر نیز کنار بیایید و این شما را تبدیل به یک انسان قویتر می کند.
بیشتر به خودتان اهمیت می دهید
وقتی افراد مجرد هستند، بیشتر به ظاهر، تغذیه و سلامتی خود اهمیت می دهند.
در حقیقت یک مطالعه نشان داده است که افرادی که وارد یک رابطه می شوند، تنبل می شوند و کمتر ورزش می کنند.
حتما شما نیز افرادی را دیده اید که بعد از ازدواج به شدت چاق شده اند!
این یک امر طبیعی است، انسان تا وقتی خود را زیبا نگه می دارد که به آن نیاز داشته باشد. درست مانند حیوانات که در فصل های جفت گیری خود را می آرایند و تمیز می کنند تا جفت خود را پیدا کنند!
شخصیت شما رشد می کند
وقتی که تنها باشید، تمام وقت خود را می توانید صرف کار و یادگیری کنید و مشغله فکری ندارید.
پس اگر از وقت خود به شکل مناسبی استفاده کنید و تمرکز خود را بر کار و پیشرفت بگذارید، به زودی نتایج آن را می بینید.
همچنین وقتی که مجرد هستید، تمام فضای خانه برای شما است و فضا نیز کاملا آرام و بی سر و صدا است و تمرکز نیز آسان تر می شود.
امروزه افراد در بسیاری از روابط ناراضی اند
با توجه به حجم طلاق که در کشورمان شاهد آن هستیم، کاملا منطقی و ملموس است که افراد بسیار زیادی در رابطه هایشان ناراضی اند.
اما اگر آن ها را در قاب فضای مجازی ببینید، همیشه شاد هستند و در حال لبخند زدن!
یکی از دلایلی که باعث این نارضایتی ها می شود، گرفته شدن آزادی از دو طرف است، افراد در زمان مجردی آزادی زیادی داشته اند اما بعد از ازدواج، نمی توانند با نبودن آزادی کنار بیایند.
پول زیادی پس انداز می کنید
به جای این که دائما در رابطه باید خرج رستوران، کافه و هزاران چیز دیگر را بدهید، می توانید پول خود را پس انداز کنید تا به آرزو ها و هدف های خود برسید. و باور کنید که تا حدود زیادی، پول خوشبختی می آورد!
به هر جایی که دوست دارید سفر کنید
وقتی که شما در رابطه ای باشید، یا باید به صورت دوتایی سفر کنید که این یعنی دو برابر شدن هزینه ها و این که شاید بر سر جایی که دوست دارید بروید به نتیجه نرسید.
و یا این که اگر بخواهید به تنهایی سفر کنید، باید رضایت طرف مقابل را بدست بیاورید که این کار بسیار سخت خواهد بود!
اما وقتی مجرد هستید، شما آزادید تا هر کجا که می خواهید بروید
آموزش فال تاروت از صفر تا صد (مقدماتی و پیشرفته)
چه مزیتی در زندگی مجردی هست
چه مزیتی در زندگی مجردی هست که ۱۳ میلیون و ۳۲ هزار ایرانی طبق آخرین آمار مرکز آمار ایران ترجیح داده اند، مجرد باشند؟ شاید مزیتی در کار نباشد؛ شاید ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر مجردی که هرگز ازدواج نکرده اند، دلایلی برای ازدواج نکردن داشته باشند، ولی ممکن است جبر روزگار و سرنوشت دخیل شده باشد، مثل یک میلیون و ۲۳۲ هزار نفری که به سبب فوت همسر یا طلاق در جمع مجردان قرار گرفته باشند. شاید هم حکایت زندگی شان مثل آن ۲۲۰ هزار نفری باشد که سن شان از تجرد قطعی گذشته باشد و دیگر ازدواج نکرده باشند.
هرچه هست، مدلی متفاوت از زندگی است که گویی بیشتر و بیشتر شده است. عدد ها این طور می گویند؛ می گویند وقتی سرشماری سال ۱۳۸۵ و ۱۳۹۰ را مقایسه کردند، تعداد خانوار های یک نفره از ۲/۵ به ۱/۷ درصد رسیده بوده و آخرین سرشماری در سال ۱۳۹۵ نیز نشان داده تعداد خانوار های یک نفره به ۵/۸ درصد رسیده است؛ بنابراین ما با پدیده ای در حال رشد مواجهیم هرچند هنوز گستره آن زیاد نشده باشد. موضوع فقط به اقتصاد مربوط نیست که فرض کنیم با وام ازدواج و بهبود شرایط اقتصادی آن ۱۳ میلیون و ۳۲ هزار هموطن مان به ازدواج روی می آورند. البته اقتصاد هم بی تاثیر نیست، ولی علت اصلی نیست. شاید هم غیرمجرد ها بگویند آن ها که ازدواج نمی کنند حاضر به پذیرش مسئولیت نیستند.
مسئولیت خانواده، مسئولیت فرزند، مسئولیت اتفاقاتی که برای خانواده می افتد. بدبینانه هم نگاه نمی کنند که بگویند مجرد ها نمی خواهند، متعهد شوند بلکه صرفا می گویند مجرد ها نمی خواهند زیر بار مسئولیت بروند. اگر از این منظر نگاه کنیم، شاید بتوانیم ۱۰ مزیت برای زندگی مجرد ها مرور کنیم.
یکی از این ۱۰ مزیت این است که فرصت برای مرور گزینه های ازدواج بیشتر دارند و لازم نیست در یک شرایط زمانی محدود دست به انتخاب بزنند. یکی دیگر از مزایایی که می توان تصور کرد، این است که مجرد ها خودشان هستند و خودشان و نیازی نیست رضایت دیگری را هم در تصمیماتشان کسب و جلب کنند. از دیگر نکات زندگی مجردی این است که می توانید خودتان را مشغول و منعطف نسبت به شغل تان کنید و این گونه موفقیت شغلی بیشتری کسب کنید.
علاوه بر این همین که بتوانید در هر موقعیتی هر کاری که دلتان می خواهد انجام دهید، امتیاز محسوب می شود. حالا فرض کنید، می خواهید کاری انجام دهید و بچه داشته باشید یا دانش آموز باشد یا وضعیتی مشابه، آن وقت دیگر به راحتی نمی توانید قصد انجامش را عملی کنید. بخشی از این مزایای ده گانه به این برمی گردد که شاید حوصله تحمل خلق وخوی دیگری را نداشته باشید و بخواهید شرایط و ویژگی های رفتاری یک شخص دیگر را تمام وقت تحمل کنید.
بحث های دیگری هم در میان این ۱۰ مزیت هست؛ مثلا اینکه می توانید نگران وزن و هیکل خود نباشید و مدام مورد قضاوت و سنجش قرار نگیرید. می توانید در قبال درآمدتان و دارایی تان به هیچ کس حساب پس ندهید و همچنین می توانید استقلال و آزادی عمل داشته باشید و آن را ستایش کنید.
در چنین شرایطی می توانید هیچ گاه بدخلقی های دیگری را تحمل نکنید و شنونده سرزنش های شریک زندگی تان نباشید. اما طبیعی است که مجرد بودن به معنای آن نیست که هیچ کس به ما غر نزند و سرزنش مان نکند؛ بنابراین آنچه به عنوان مزیت برشمرده شد، می تواند خیلی نسبی و بسته به شرایط دیگری باشد.
جمعیت مجردان ایران
آمار وزارت ورزش و جوانان هم در سال ۱۳۹۱ نشان می دهد، درصد دخترانی که در خانه های مجردی زندگی می کنند، افزایش یافته است. همچنین همین وزارتخانه اعلام کرده است در شش کلانشهر تهران، شیراز، مشهد، اصفهان، تبریز و اهواز ۳۰ درصد جوان ها زندگی مجردی دارند. بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۵ جمعیت کل کشور ۷۹ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۲۷۹ نفر است که از این تعداد ۵۱ درصد مرد و ۴۹ درصد زن هستند.
این در حالی است که ۴ میلیون و ۴۲۳ هزار و ۲۲۵ دختر مجرد در سن ازدواج (۱۵ تا ۲۹ سال) و ۵ میلیون و ۳۷۲ هزار و ۹۸۹ پسر در سن ازدواج (۲۰ تا ۳۴ سال) در کشور داریم. بر اساس این آمار ۳۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر این جمعیت زنان بالای ۱۰ سال هستند که ۲۶ درصد آنان مجردند، البته سهم مردان بالای ۱۰ سال حدود ۳۳ میلیون و ۵۶۰ هزار نفر است که ۳۴ درصد آن ها مجردند.
دلایل زندگی مجردی
شهلا کاظمی پور، جامعه شناس توضیح می دهد: انتخاب زندگی مجردی در میان مردان عمدتا حاصل تغییر نگرش است. واقعیت امر این است که با بالارفتن سن، تحصیلات و… معیار آدم ها برای انتخاب همسر گستره وسیع تری می یابد. وی در مورد چرایی انتخاب زندگی مجردی در میان زنان می گوید: زنان را باید در مورد انتخاب زندگی مجردی به دو دسته تقسیم و این گونه توصیف کرد که زنان دو دسته هستند که ازدواج شان به تاخیر می افتد.
در جامعه ما زنان عمدتا باید انتخاب شوند و حتی اگر زنی قصد ازدواج هم داشته باشد، نمی تواند پیشنهاد ازدواج بدهد. این یکی از عواملی است که ازدواج زنان را به تاخیر می اندازد و گاهی منجر به تجرد قطعی آن ها می شود. ولی گروهی از زنان هستند که شانس ازدواج دارند، خواستگار دارند، ولی باز هم طبق نکته ای که برای مردان ذکر شد، ازدواج شان به تاخیر می افتد.
این جمعیت شناس همچنین می گوید: در مورد مردان تاخیر خودخواسته می دانیم، درصورتی که در مورد زنان تاخیر بیشتر خودخواسته نیمست. بالارفتن سن ازدواج پدیده ای است که حتی در جوامع توسعه یافته هم به میزانی می رسد و دیگر از آن بالاتر نمی رود.
آموزش فال تاروت از صفر تا صد (مقدماتی و پیشرفته)
دیدگاهتان را بنویسید