تعبیر خواب فرعون| خواب مو میایی | سر زمین مصر | فرغون |
تعبیر خواب فرعون
تعبیر خواب به روایت منوچهر مطیعی تهرانی
فرعون در خواب های ما همان تعبیر را دارد که برای پادشاه گفتیم. در خواب های خویش ما شخصی را می بینیم که لباس های گران قیمت و باشکوه پوشیده و کفش های زرین به پا کرده و خدم و حشم و درگاه و بارگاه دارد. دیدن چنین شخصیتی با این خصوصیات دلیل دیدن پادشاه نیست، او فرعون هم نیست. آنچه به شخصیت رویای ما هویت می دهد تصوری است که در عالم خواب در ذهن ما به وجود می آید و پیش خود می گوییم: این که فرعون است، این که پادشاه است، این که سزار امپراتور روم است. این اندیشه او را هویت می دهد و ذهن ماست که او را می شناسد. تعبیر دیدن فرعون همان است که برای پادشاه نوشتیم ولی آنچه می خواهیم اینجا اضافه کنیم این است که اگر از فرعون بترسیم خوب نیست. ما به طور کلی درباره فرعون و شوکت و عظمت او باورهایی داریم، همین باورها ممکن است موجب خوف و وحشت در ما بشود. چنانچه در خواب فرعون ببینیم و بترسیم نشان آن است که گرفتار ظلم و ستم می شویم و حقی از ما ضایع می گردد ولی اگر نترسیم با بهجت و سرور رو به رو می شویم.
تعبیر خواب به روایت محمد ابن سیرین
اگر بیند از فرعونیان یا از پادشاه ستمگر یکی در شهر فرود آمد و مُقام نمود، دلیل است سیرت فرعون در آن دیار ظاهر شود.
تعبیر خواب به روایت کرمانی
دیدن فرعون در خواب،به دشمن دین و به حاکم و فرمانروا تعبیر میشود.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در خواب خود فرعون دیده باشید . پس برای دانستن این تعبیر خواب در ادامه با ما همراه باشید.
معبران تعابیری متفاوت برای دیدن فرعون در خواب آورده اند . مطیعی تهرانی درباره تعبیر خواب فرعون می گوید این تعبیر خواب با تعبیر خواب پادشاه یکی است ولی باید بدانید ترسیدن از فرعون در خواب خوب نیست و ترسیدن از او در خواب گرفتار ظلم شده است . در ادامه با پرشین وی همراه باشید.
تعبیر خواب فرعون از نظر معبران
تعبیر خواب فرعون به روایت محمد بن سیرین
اگر در خواب بیند از فرعونیان یا از پادشاه ستمگر یکی در شهر فرود آمد و مُقام نمود،
به این معنا است سیرت فرعون در آن دیار ظاهر شود.
تعبیر خواب فرعون به روایت منوچهر مطیعی تهرانی
فرعون در خواب های ما همان تعبیر را دارد که برای پادشاه گفتیم. در خواب های خویش ما شخصی را می بینیم
که لباس های گران قیمت و باشکوه پوشیده و کفش های زرین به پا کرده و خدم و حشم و درگاه و بارگاه دارد.
دیدن چنین شخصیتی با این خصوصیات دلیل دیدن پادشاه نیست، او فرعون هم نیست.
آنچه به شخصیت رویای ما هویت می دهد تصوری است که در عالم خواب در ذهن ما به وجود می آید
و پیش خود می گوییم: این که فرعون است، این که پادشاه است، این که سزار امپراتور روم است.
این اندیشه او را هویت می دهد و ذهن ماست که او را می شناسد. تعبیر دیدن فرعون همان است
که برای پادشاه نوشتیم ولی آنچه می خواهیم اینجا اضافه کنیم این است
که اگر از فرعون بترسیم تعبیر خوبی ندارد .
ما به طور کلی درباره فرعون و شوکت و عظمت او باورهایی داریم، همین باورها ممکن است
موجب خوف و وحشت در ما بشود. اگر در خواب فرعون ببینیم و بترسیم نشان آن است
که گرفتار ظلم و ستم می شویم و حقی از ما ضایع می گردد ولی اگر نترسیم
با بهجت و سرور رو به رو می شویم.
فرعون در عالم خوابی دید که ساحران، کاهنان تعبیر کردند و گفتند: چنین به نظر میرسد که به زودی نوزادی از بنیاسرائیل به دنیا آید و واژگونی تخت و تاج فرعون، و نابودی فرعونیان، به دست او انجام شود.
مراحل داستان حضرت موسی
داستان زندگی پرفراز و نشیب موسی (علیهالسلام) را میتوان در پنج دوره زیر خلاصه کرد:
۱. عصر ولادت و کودکی و پرورش او در دامان فرعون.
۲. دوران هجرت او از مصر به مَدْین و زندگی او در محضر حضرت شعیب نبي (علیهالسلام) در آن سرزمین (بیش از ده سال)
۳. دوران پیامبری و بازگشت او به مصر و مبارزه او با فرعون و فرعونیان.
۴. دوران غرق و هلاکت فرعون و فرعونیان و نجات بیاسرائیل و حوادث ورود موسی (علیهالسلام) همراه بنیاسرائیل به بیتالمقدّس.
۵. عصر درگیریهای موسی (علیهالسلام) با بنیاسرائیل.
از آیات متعدد قرآن بر میآید که حضرت موسی (علیهالسلام) از سوی خدا، از آغاز برای مبارزه با سه شخص فرستاده شد که عبارتند از: فرعون (سمبل طغیان و سرکشی و حاکمیت ظلم) و هامان (سمبل و مظهر شیطنت و طرحهای شیطانی) و قارون (مظهر سرمایهداری استثماری، و ثروت اندوزی ناسالم).
این سه تن آشکارا با موسی (علیهالسلام) مخالفت و دشمنی نموده و آن حضرت را به عنوان ساحر و دروغگو متّهم نمودند، و هر سه نفر مذکور گرفتار غضب الهی شده و به هلاکت رسیدند. اسرائیل، از مصر برخاستند و در دنیا منتشر شدند.
حضرت موسی درقرآن کریم
نام مبارک حضرت موسی (علیهالسلام) ۱۳۶ بار در ۳۴ سوره قرآن آمده است، او «موسی بن عمران بن یصهر بن قاهث بن لیوی (لاوی) بن یعقوب بن اسحاق بن ابراهیم».[۱] و ۵۰۰سال بعد از ابراهیم خلیل (علیهالسلام) ظهور کرد و ۲۴۰ سال عمر نمود.[۲]
مادر موسی (علیهالسلام) «یوکابد» نام داشت، موسی (علیهالسلام) و مادرش هر دو از نژاد بنیاسرائیل بودند، و جدشان اسرائیل، یعنی حضرت یعقوب (علیهالسلام) بود، نظر به این که حضرت یعقوب (علیهالسلام) هفده سال آخر عمر در مصر میزیست، فرزندان و نوادگان او به نام خاندان بزرگ بنیشاهان بنیاسرائیل در مصر را با لقب فراعنه (جمعفرعون) میخواندند، بزرگترین و دیکتاتورترین فرعونهای مصر، سه نفر بودند به نامهای: ۱. اپوفس؛ فرعون معاصر حضرت یوسف (علیهالسلام)۲. رامسیس دوم؛ که حضرت موسی (علیهالسلام) در عصر سلطنت او متولّد شد ۳. منفتاح پسر رامسیس دوّم؛ که موسی و هارون (علیهالسلام) از طرف خدا مأمور شدند تا نزد او روند و او را به سوی خدای یکتا دعوت کنند. این فرعون همان است که با لشکرش در دریای نیل غرق شده و به هلاکت رسیدند.
خواب وحشتناک فرعون وتعبیر آن
فرعون (رامسیس دوّم) طاغوت خودسر و مغرور مصر بود، او مردم را به دو طبقه مستضعف و مستکبر (بردگان و اشرافیان) به نام سبطیان و قِبْطیان، تقسیم نمود، قبطیان همان فرعونیان بودند که در اطراف فرعون به هوسبازی و عیش و نوش و ظلم و ستم سرگرم بودند، و همه اختیارات کشور در دست آنها بود، ولی به عکس، سبطیان طبقه پایین اجتماع، و ستمدیدگانِ مستضعف بودند، که همواره زیر چکمه و چنگال فرعونیان، رنج میبردند، موسی (علیهالسلام) و بنیاسرائیل از سبطیان بودند، ولی فرعون از قبطیان.
به این ترتیب نژادپرستی عجیبی در کشور مصر و اطراف، حکمفرما بود، و قبطیان میخواستند، همین وضع ادامه یابد، چهارصد سال این وضع نابسامان ادامه یافت تا اینکه خداوند بر بنیاسرائیل لطف کرد، که پیامبری به نام موسی (علیهالسلام) بفرستد، و آنها را از زیر یوغ استعمار و استثمار فرعون نجات بخشد.
در همین ایام، یک شب فرعون در عالم خواب دید: آتشی از طرف شام شعلهور شد و زبانه کشید و به طرف مصر آمد و به خانههای قبطیان افتاد و همه آن خانهها را سوزانید، و سپس کاخها و باغها و تالارهای آنها را فراگرفت و همه را به خاکستر و دود تبدیل نمود.
فرعون در حالی که بسیار وحشتزده شده بود، از خواب برخاست و در غم و اندوه فرو رفت، ساحران، کاهنان و دانشمندانِ تعبیر خواب را به حضور طلبید، و به آنها رو کرد و گفت: «چنین خوابی را دیدهام، تعبیرش چیست؟» یکی از آنها گفت: «چنین به نظر میرسد که به زودی نوزادی از بنیاسرائیل به دنیا آید و واژگونی تخت و تاج فرعون، و نابودی فرعونیان، به دست او انجام شود.» [۳]
دیدگاهتان را بنویسید