با این راهکارها شوهرتان را مطیع خود کنید
با این راهکارها شوهرتان را مطیع خود کنید
برای خرید انواع کارت تاروت رایدر وایت درجه یک سریع و ثبت سفارش با شماره 09124506359- 09916833373 تماس بگیرید
با این راهکارها با این راهکارها آیا تا به حال شوهر حرف گوش کن خانمهایی را دیدهاید که هنوز خواستهای از دهان همسرشان بیرون نیامده به آن عمل میکنند؟ این زنها خوششانس نیستند بلکه مهارتی به نام قاطعیت در گفتار و رفتارهای غیرکلامی دارند که میتوانند نیازهای منطقیشان را با صراحت، احترام و در عین حال با زبان بدنی مسلط مطرح کنند.
راهکارهایی برای اینکه همسرتان را مطیع خود کنید
– تواناییهای بالقوه خود را بروز دهید:
اکثر افرادی که به تواناییهای بالقوهشان پی میبرند در مسیر زندگی آدمهای موفقی هستند. اکثر خانمهایی که با قاطعیت خواستههایشان را طلب میکنند و در عین حال مرزهای ارتباطی را با همسرشان نمیشکنند در درجه اول با این توانایی آشنا هستند. بهترین اتفاق در این دنیا این است که خودت باشی؛ ساده، صادق و شکوهمند.
فال شمع آنلاین
از مطرح کردن خواستههایت نترس:
نسبت به نقاط ضعف و قوت خودت آگاه باش و به هیچ عنوان از اینکه خواستههایت را مطرح کنی نترس.
مراقب نحوهی عنوان کردن خواستههایت باش:
در مورد خواستههایت بسیار محکم صحبت کن اما در عین حال با احترام هم آن را بیان کن.
نیازها، خواستهها و احساسات در رابطه را صریح، آشکار و بدون هیچگونه سوءاستفاده از حقوق همسرت بیان کن.
مرز باریکی میان قاطعیت و رفتارهای تهاجمی در روابط زناشویی وجود دارد. بعضی از افراد در قبال نیازها، خواستهها و احساسهایشان رفتاری تهاجمی دارند و به حقوق دیگران تخطی و تعرض میکنند. اگر در زندگی زناشویی، زن و مرد این مرزها را تشخیص ندهند، رابطه دچار تنش خواهد شد.
قاطعیت نوع خاصی از رفتار است که به ما کمک میکند نیازها، احساسات و خواستههایمان را صریح، آشکار و با اطمینان و بدون اینکه سوءاستفادهای از حد و مرز رابطه بکنیم به همسرمان بگوییم. از طرف دیگر در این رابطه زن یا مرد سعی نمیکند بر دیگری تسلط پیدا کند.
به همسرتان فرصت دهید:
به همسرتان فرصت دهید تا او هم صحبت کند و در مورد پذیرش یا عدم پذیرش خواستههایتان به گفتوگو بپردازید.
به زبان بدنتان آگاه باشید:
با این راهکارها زمانی که وارد گفتوگو میشوید نسبت به رفتارهای پنهانی و غیر کلامیتان هم آگاهی داشته باشید. رفتارهای کلامیتان با رفتارهای غیر کلامیتان همخوانی داشته باشد. به طور مثال اگر در کلام «باشه عزیزم» میگویید حالت چهرتان درهم و اخمو نباشد. روی رفتارهایتان فکر کرده و به مرور زمان خودتان را در این زمنه توانمند کنید.
شوهرت را باور کن:
بیشتر مردها به طرز بچه گانه ای دل شان می خواهد که همسرشان باورشان کند. اصلاً خوش شان نمی آید که همسرشان در توانایی ها و قابلیت هایشان (مثلاً در تأمین امنیت، رفاه و…) شک داشته باشد. برای این که همسرتان بفهمد شما اورا درک می کنید، خودتان را موظف کنید که هر روز به مدت کوتاهی در همین خصوص با او حرف بزنید.
رفتار مناسب با همسر برای حرف گوش کن کردن او
گوش نکردن و عدم توجه به گفته ها یکی از اعتراضات مشترک زنان از همسرانشان است . آنها احساس می کنند که توسط شوهر خود نادیده گرفته می شوند و حرف هایشان شنیده نمی شود. در روابط بین زوجین باید هر دو بتوانند به گونه ای آن را مدیریت و کنترل کنند تا بیشترین میزان رضایت از زندگی زناشویی خود را داشته باشند.
روان شناسی زن و مرد در ویژگی ها و رفتارهایی که آنها دارا هستند، دارای تفاوت های کوچک و بزرگی است. اما، در حرف زدن، زنان عموما به جزئیات دقت و مردان توجهی به آن ندارند و بیشتر به کلیات اهمیت می دهند. این خصلت سبب نارضایتی بسیاری از زنان می شود که همسران خود را بی توجه نسبت به خود می پندارند. دکتر محسن محمدی نیا روان شناس و مشاور خانواده، به بررسی چرایی حرف گوش نکردن همسر می پردازد.
بیشتر بدانید : همسرم به حرفهای من گوش نمیدهد !
چرا شوهرمان به حرفمان گوش نمی دهد؟
یکی از دلایل گوش نکردن به گفتگوها، به تیپ شخصیتی افراد مربوط می شود. برخی از مردان و زنان دارای تیپ شخصیتی 1-5 و یا 8 هستند. ویژگی چنین افرادی، حالت خودسری، خودخواهی و خودرایی است .
با این راهکارها کسانی که نوع شخصیت شان 8 است، قدرت طلب و در هر کاری مدعی هستند.. بنابراین اینکه شما بخواهید یک مرد قدرت طلب، به حرف شما گوش دهد چنین امری اتفاقی نمی افتد.
اشخاص با تیپ 1، کمال طلب هستند؛ این افراد فقط خودشان را قبول دارند و به حرف های کسی گوش نمی دهند.
و کسانی که تیپ شماره 5 دارند، پژوهشگرند. این افراد، اهل علم و مدام در حال مطالعه هستند؛ این گروه شخصیتی نیز به حرف ها گوش نمی دهند.
با این راهکارها یکی از علت های عدم اهمیت به حرف از سوی همسران، دلیلی است که در روان شناسی به آن اورکانتیشن گفته می شود؛ افرادی هستند که زمانی خیلی مطیع بودند و حالا که ازدواج کرده اند می خواهند تمام عقده هایشان را روی همسرشان خالی کنند؛ در واقع این اشخاص در برابر پدر و مادرشان آرام و سر به زیر و در مقابل همسرشان خیلی سرسخت می شوند و می خواهند برخلاف شخصیت واقعیشان بجنگند.
امر دیگری که در عدم توجه مردان به صحبت های همسرشان دامن می زند، تذکر و ایرادگیرهای زیاد از طرف زنان است. در این مواقع مرد مقابله می کند و برای آنکه قدرتش را نشان دهد شروع به لجبازی و برخلاف حرف همسرش عمل می کند. در واقع به سبب اینکه در برخی از زمان ها زنان، ذوق همسرشان را از بین می برند، با گوش ندادن به حرف های همسرشان، مردان درصدد تلافی کردن بر می آیند. از این رو، زنان باید از تذکر و ایرادگیری بپرهیزند و مدتی به همسرتان اجازه ی نفوذ دهند تا او متوجه شود که قصد در افتادن با او را ندارند.
چگونه شوهر خود را حرف گوش کن کنیم؟
برای این امر شما باید خودتان شنونده خوبی باشید. وقتی کَل کَل می کنید و مدام می خواهید با شوهرتان بحث کنید شما در برابر او ایستاده اید نه در کنارش. بنابراین یکی از بهترین راه ها برای اینکه همسرتان مطیع شما باشد این است که با او صمیمی شوید، یعنی او بتواند با شما خوب حرف بزند بدون انکه مورد سرزنش و تحقیر قرار بگیرد.
بنابراین راه اصلی و نجات برای حرف گوش شدن همسرتان این است:
همسرتان را بشناسید
شنونده خوبی باشید
به او اجازه ی نفوذ دهید
از همسرتان درخواست داشته باشید
با این راهکارها یعنی اگر از او می خواهید که کاری انجام دهد و او گوش نمی کند خواسته تان را مجددا بیان کنید. مثلا : اگرچند بار به همسرتان یاد آوری می کنید که برایتان دارویی بخرد و او باز یادش می رود بدون آنکه به همسرتان حمله کنید به او بگویید: من خیلی می رنجم از اینکه به حرف های من اهمیت نمی دهی!… شما با این نوع بیان در واقع پیام “تو” نمی دهید که تو بی مسئولیتی، تو بی اهمیتی، تو خودخواهی و … بلکه پیام من می دهید و از خودتان می گویید که من چند روز است از تو میخواهم فلان کار را انجام دهی و تو اهمیت نمی دهی و این مسئله خیلی مرا دلخور می کند.
دیدگاهتان را بنویسید