همسرمان را کنترل کنیم یا نه؟| ایا به همسر مان شک کنیم و به ان دستور بدهیم
همسرمان را کنترل کنیم یا نه؟
همسرمان را کنترل کنیم؟امروزه بسیاری از افراد هستند که به دنبال برنامه و نرم افزار های گوناگون برای کنترل کردن تماس ها، تلگرام و پیام های گوشی همسرشان هستند. تلاش برای دیدن گوشی و شک داشتن نسبت به روابط مجازی همسر ناشی از شک و ترسی است که ریشه در خاطره های بد، تاثیر شبکه های اجتماعی یا رفتار های همسر و اطرافیان و …. دارد.
در بسیاری از موارد این احساس شک و ترسی که سبب چک کردن گوشی همسر می شود، به علاقه و ارزشمندی او برای شما بر می گردد. اما حفظ و نگهداری از هر چیزی روش اصولی و صحیح خود دارد و چک کردن مداوم گوشی و محدود کردن و کنترل همسرتان نتیجه ای جز دور شدن شما از یکدیگر به همراه نخواهد داشت.
همسرمان را کنترل کنیم متاسفانه هر چقدر حساسیت بیشتری برای چک کردن گوشی همسرتان از خود نشان دهید. بدبینی تان نسبت به همسرتان بیشتر می شود و در دام یک سیکل باطل گرفتار می شوید. همچنین با افزایش حساسیتتان سبب ناراحتی و دلخوری همسرتان می شوید و نتیجه ای عکس خواهید گرفت. رابطه بین حساسیت و بدبینی یک دوره باطل است. حساسیت سبب بدینی و بدبینی سبب ایجاد حساسیت بیشتر می گردد. اگر در این دام گیر بیافتید اوضاع بدتر خواهد شد. بهترین کار این است که از بدبینی دست بکشید و اعتماد کنید تا آرامش را به خود و همسرتان هدیه دهید.
به حریم شخصیاش احترام بگذارید
باور اشتباهی وجود دارد كه وقتی مردها به خانه میآیند باید تمام وقت به صحبتهای خانم گوش كنند. مثلا برنامه مورد نظرشان را نبینند و فقط در خدمت خانواده باشند. خیلی از اختلافها به این دلیل است كه چرا به جای گوش سپردن به صحبتهای من به برنامه مورد علاقهات نگاه میكنی، به كارهای اداری فردایت رسیدگی میكنی، ایمیل چك میكنی یا . . . این را بدانید كه زن و شوهر نیاز دارند كه در عین اینكه كنار هم هستند، خلوتی هم داشته باشند. مثلا ساعتی در روز را برای خودشان و رسیدگی به مسائل شخصیشان در نظر بگیرند.
همسرمان را کنترل کنیم همسرمان را کنترل کنیمنکته مهم درباره مشکوک شدن به همسر
همسرمان را کنترل کنیم به جای چک کردن موبایل و حتی کیف و دیگر وسایل شخصی که ممکن است تنشهایی را در رابطهتان ایجاد کند با همسرتان راحت صحبت کنید و به او بگویید که تغییر رفتارش آزارتان میدهد و از او بخواهید درباره برخی موارد توضیح دهد.
همسرمان را کنترل کنیم سعی کنید همسر خوبی باشید، همسر بهتری بشوید، حفظ زیبایی ظاهر و آراستگی در پوشش، مهربانی بیشتر، انجام دادن بهتر مسئولیتهای زناشویی میتواند به برقراری دوباره اعتماد و گرم شدن خانواده کمک شایانی کند، در واقع نشان دهید که در قلبتان محبت خانواده و همسر موج میزند.
همسرمان را کنترل کنیم سفره دل و رازها و شکهایتان را پیش دیگران باز نکنید و هر روز تلفن دست نگیرید. مادر همسر، خواهر همسر، دوست و همسایه قطعا نمیتوانند در این زمینه بیشتر از خودتان به شما کمک کنند. مشکلات زناشویی باید بین خودتان باقی بماند و اگر نیاز به مشورت و کمک فکری و روحی دارید، بهترین گزینه یک مشاور و متخصص است نه دوست و فامیل.
اگر از یک مشاور خانواده کمک گرفتید و او در رفتار همسرتان هیچ نوع نشانهای از خیانت پیدا نکرد، باید مساله را به عنوان یک مشکل ذهنی در خودتان بپذیرید و برای درمان از روانشناس کمک بگیرید؛ شکاک بودن ویرانگر رابطه زناشویی است.
همسرمان را کنترل کنیم سرویس سبک زندگی فردا؛ مریم کمالینژاد: چه دوست داشته باشیم، چه نه، حس مالکیت در میان همسران وجود دارد. مالکیت را به عنوان یک مفهوم منفی در نظر نگیرید. منظور از حس مالکیت در میان همسران، علاقه به همسر و زندگی مشترک است. تلاش برای حفظ این مالکیت و علاقه و زندگی، امری طبیعی است. شما هر چیز ارزشمند دیگری هم در زندگی داشته باشید، برای حفظ آن تلاش خواهید کرد. این دارایی نیاز به نگهداری همه جانبه دارد. اما این حفظ و نگهداری تا کجا طبیعی است و از چه زمان به یک رفتار مرضی تبدیل شده و همسر به موجودی کنترلکننده و آزاردهنده که خود و طرف مقابل را آزار میدهد تبدیل میشود؟
همسرمان را کنترل کنیم به همسرتان بدبین نباشید
متأسفانه هرچقدر حساسیت بیشتری به خرج دهید، بدبینیتان بیشتر میشود و در دام وسواس فکری گرفتار میشوید. در چنین شرایطی شروع میکنید به ایجاد محدودیتهای غیر ضروری برای همسرتان و این ممکن است باعث ناراحتی و دلخوری او شود و نتیجه عکس داشته باشد. این یک دور باطل است، حساسیت بیش از اندازه به بدبینی و بدبینی به حساسیت زیاد منجر میشود. اگر به بدبینیتان دل بدهید و به آن دامن بزنید، اوضاع بدتر میشود. بهتر است دست از بدبینی بکشید و اعتماد را به آرامش خود و همسرتان هدیه دهید. به تو اعتماد ندارم
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.